Kirjos prozvao Nadala: Gdje je podrška ovom momku, on je samo ljudsko biće

Rasplet neviđene afere u svijetu sporta počinje večeras od 23 i 15, kada će Đoković svjedočiti pred Saveznim sudom u Melburnu

19910 pregleda 30 reakcija 29 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića postao je jedan od njegovih najvećih branilaca.

Nik Kirjos, kontroverzni Australijanac, od početka afere je smatrao da Đoković ima tretman kakav ne zaslužuje, a danas je zamjerio kolegama na tome kako su se ponašale u ovoj situaciji, prije svega Stefanosu Cicipasu i Rafaelu Nadalu.

"Strašno me pogađa da vidim kako reaguju Cicipas i Nadal... Očigledno svako ima svoje mišljenje i to je u redu. Ali, Novak je ljudsko biće. Zamislite kako se osjeća, sve što traži je samo malo podrške drugih igrača. Mislim da bi trebalo svi da mu je daju. Siguran sam da je Nadal bio u sličnoj situaciji, i on bi gledao prema kolegama da ustanu za njega i pomognu mu", dodao je Kirjos, koji je u svom stilu i poručio:

"Cicipas, razumijemo tvoje gledište oko je**ne vakcinacije, Marej, uvijek možemo da računamo na tebe da kažeš prave stvari, a Nadal, brate... Gdje je tvoja podrška ovom momku?", zapitao se Australijanac.

Kirjos je, takođe, rekao da mu je Đoković zahvalio na podršci.

"Želim mu da osvoji turnir, to bi bilo sjajno. Želim da hodam po Melburnu sa Novakovom maskom na licu", kazao je Kirjos.

Rasplet neviđene afere u svijetu sporta počinje večeras od 23 i 15, kada će Đoković svjedočiti pred Saveznim sudom u Melburnu.

Bonus video: