Početak jednog divnog prijateljstva, Đoković Kirjosu: Plaćam večeru, vidjećemo za noćni klub

U pripremama za finale, igrači, koji su ranije imali, najblaže rečeno, hladan odnos, imali su dogovor da pobjednik plati večeru, iako je Kirjos predložio da se provedu u noćnom klubu

8952 pregleda 0 komentar(a)
Đoković i Kirjos, Foto: Reuters
Đoković i Kirjos, Foto: Reuters

Novak Đoković rekao je da će ispuniti dogovor i platiti piće i večeru Niku Kirjosu nakon što je pobijedio Australijanca i osvojio četvrtu uzastopnu titulu na Vimbldonu.

U pripremama za finale, igrači, koji su ranije imali, najblaže rečeno, hladan odnos, imali su dogovor da pobjednik plati večeru, iako je Kirjos predložio da se provedu u noćnom klubu.

"Ne znam da li ćemo izaći večeras ili neke druge noći“, rekao je Đoković.

"Ovo je početak divne veze između nas i van terena. Nisam se odazvao pozivu u noćni klub, jer je moja žena bila pored mene. Neka počnemo sa večerom i pićem, pa da vidimo."

Kirjos je u prošlosti više puta verbalno provocirao Đokovića, ali se njihov odnos promijenio kada je u januaru u jeku procesa deportacije iz Australije stao na njegovu stranu, uputivši mu javno podršku, a optužujući vladu svoje zemlje za licemjerje.

"Zaista te mnogo poštujem“, rekao je Đoković na ceremoniji.

"Mislim da si fenomenalan teniser i sportista i nevjerovatan talenat. Nikada nisam mislio da ću reći toliko lijepih stvari o tebi s obzirom na sve što se događalo. Ali, sada - zvanično je ovo bromansa".

Bonus video: