Federer: Biće brutalno ako Nadal ne bude igrao na Rolan Garosu

"Očigledno je da ni Novak nije igrao tako mnogo, tako da se nadam da će i on biti jak i da će biti dobro", dodao je Federer

5475 pregleda 3 komentar(a)
Federer tokom trke Formule 1 u Majamiju, Foto: Reuters
Federer tokom trke Formule 1 u Majamiju, Foto: Reuters

Četrnaest puta je Rafael Nadal krunisan na Rolan Garosu, veliki turnir na šljaci Pariza teško je zamisliti bez njega, ali to bi moglo da se dogodi ove godine.

"Ako se to desi bilo bi brutalno za sport", poručio je Rodžer Federer, još jedna teniska legenda i nekada veliki Nadalov rival, a prenosi Rojters.

Čuveni Švajcarac prisustvovao je jučerašnjoj trci Formule 1 u Majamiju, gdje je za domaće mediji govorio o trenutnom stanju u svijetu tenisa.

"Biće zaista težak udarac za tenis ako Rafa ne bude u Parizu, ali i dalje se nadam da će doći. Vidio sam da se povukao sa Mastersa u Rimu, tako da mu želim sve najbolje", rekao je Federer.

Osim Rima, Nadal je preskočio i Masterse u Madridu, Indijan Velsu, Majamiju, Monte Karlu i Barseloni.

Osim Nadala još jedan član nekadašnje "velike trojke", a danas svjetski "broj jedan", Novak Đoković u posljednjim sedmicama ima problema sa povredama.

"Očigledno je da ni Novak nije igrao tako mnogo, tako da se nadam da će i on biti jak i da će biti dobro. Vidim da dolazi i gomila mladih momaka", dodao je Federer.

Rolan Garos ove godine počinje 28. maja.

Bonus video: