Medvedev: Samo Đoković nema loš dan

Sjajni ruski teniser Danil Medvedev tvrdi da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji

5099 pregleda 3 komentar(a)
Mevedev je pobijedio Đokovića u njegovom najznačajnijem meču do sada, Foto: Reuters
Mevedev je pobijedio Đokovića u njegovom najznačajnijem meču do sada, Foto: Reuters

Sjajni ruski teniser Danil Medvedev tvrdi da je Novak Đoković najbolji teniser, ikada!

Bivši svejtski broj jedan, Medvedev je uspio da u finalu Nujorka spriječi Đokovića da bude drugi igrač u istoriji sa sva četiri grend slema u istoj sezoni, ali...

"Ne znam kako Đokoviću uspijeva. Svi osim Novaka, Rafe i Rodžera imaju loše dane kada možete izgubiti od nekoga izvan prvih 100, vlasnika vajld-karda, kvalifikanta. Mislim da je to dobro za sport. Ako se dobro sjećam, vidio sam da je Novak imao 70 učešća i došao je do finala na pola od tih grend slemova. Ne znam kako je to moguće. Ima li on uopšte loših dana", zapitao se treći favorit Vimbldona.

Najveći turnior na travi - Vimbldon, počinje sjutra. Titulu brani Đoković.

"Svjetan sam da i Novak ima loših dana, ali on i u njima nađe put do pobjede, a to je teško jer je to borba jedan na jedan, a oba rivala žele trijumf. Ne znam kako mu to uspijeva, ali zbog toga on je za mene najveći u istoriji. Činjenica da sam ga uspio pobijediti kada je išao na Veliki slem na US openu, čini me ponosnim. Pogotovo nakon što je sve osvojio nakon toga. Nadam se da ćemo se i u Vimbldonu sresti u finalu", zaključio je Medvedev.

Bonus video: