Alkaras u 3. kolu, Hurkač čeka Đokovića ili Vavrinku

Trenutno 18. teniser svijeta je protiv dvije pozicije bolje rangiranog Muzetija slavio sa 3:0 poslije nešto više od dva sata igre.

9472 pregleda 29 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prvi reket svijeta, Španac Karlos Alkaras, plasirao se u treće kolu Vimbldona pobjedom protiv Francuza Aleksandrea Mulea (6:4, 7:6, 6:3).

Prilično rutinski test imao je supertalentovani Španac, osvajač US opena, iako se Mule nije dao, parirao je u svakom setu.

Naredni rival Alkarasa biće bolji iz duela između Čileanca Đarija i Australijanca Hublera.

Poljski teniser Hubert Hurkač plasirao se u 4. kolo Vimbldona, pošto je pobijedio Italijana Lorenca Muzetija sa 7:6, 6:4, 6:4.

Trenutno 18. teniser svijeta je protiv dvije pozicije bolje rangiranog Muzetija slavio poslije nešto više od dva sata igre.

Hubert Hurkač
foto: Reuters

U prvom setu nije bilo brejkova, pa je taj dio igre riješen u taj-brejku koji je dobio Poljak sa 7:4. Hurkač je potom u drugom i trećem setu napravio po jedan brejk, oba u ranim fazama igre, i to mu je bilo dovoljno za plasman u naredno kolo Vimbldona.

Hurkač će u četvrtom kolu igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Stan Vavrinka.

Bonus video: