Đoković: Motivisan sam, ali biće sve teže

"Dobro se osjećam i motivisan sam da odem što dalje. Ovo je jedan od mojih omiljenih turnira i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu", rekao je Đoković nakon meča sa francuskim teniserom
73 pregleda 2 komentar(a)
Đoković, Foto: Reuters
Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.07.2017. 15:54h

Novak Đoković ove sezone još nije izgubio ni set na travi - nakon trijumfa u Istbornu, u istom ritmu nastavio je na Vimbldonu, gdje je danas u osmini finala savladao Adrijana Manarina.

"Dobro se osjećam i motivisan sam da odem što dalje. Ovo je jedan od mojih omiljenih turnira i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu", rekao je Đoković nakon meča sa francuskim teniserom.

Njih dvojica su igrali dan kasnije od ostalih, jer je jučerašnji "Manic Monday" završen maratonom između Nadala i Milera.

"Bio je dug i težak dan za obojicu. Čekali smo čitav dan, ali tako je kako je. Srećan sam što je sve gotovo", kazao je Đoković.

Njegov naredni rival biće Čeh Tomas Berdih.

"Pobijedio me je u polufinalu 2010. godine. Voli da igra na travi. Ima dobar servis, dobar forhend, igra ravno. U vrhu je dugo, zna kako izgleda igrati velike mečeve. Više nema favorita i biće sve teže i teže", kazao je Đoković.

I srpski teniser je naglasio da podloga na terenima ove godine nije idealna...

"Iskreno, nisu dobri tereni. Tokom meča pojavi se rupa nasred terena, oko servis linije. Ljudi koji sređuju terene znaju svoj posao, ali su i vremenski uslovi uticali na kvalitet. Ali definitivno sam igrao na boljim terenima", zaključio je Đoković.

Bonus video: