Đoković: Da ovako odigram i protiv Kirjosa

"U trećem setu sam igrao vjerovatno najbolji tenis ove godine. Velika je stvar napraviti dva brejka protiv Del Potra njega u jednom setu", rekao je Đoković nakon što je eliminisao Del Potra
2 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Reuters
Novak Đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.03.2017. 09:12h

Novak Đoković je u velikom stilu eliminisao Huan Martina del Potra i stigao do osmine finala Indijan Velsa.

Nakon perioda mučenja, srpski teniser konačno ima razlog da bude zadovoljniji, jer je protiv Argentinca djelovao kao u najboljim danima...

"Uvijek je veliki ulog u meču protiv kvalitetnog tenisera kakav je Del Potro. On je igrač za velike duele. Meč je zahtijevao da budem "naoštren", da igram sa mnogo intenziteta kako bih bio najbolji što mogu. Bilo je teško proći ovaj izazov. U trećem setu sam igrao vjerovatno najbolji tenis ove godine. Velika je stvar napraviti dva brejka protiv Del Potra u jednom setu", rekao je Đoković.

Sada ga čeka kontroverzni Australijanac Nik Kirjos, koji ga je prije dvije sedmice savladao u četvrtfinalu turnira u Akapulku.

"Nadam se da ću zadržati ovaj nivo samopouzdanja, jer će mi biti potreban. Nik me pobijedio u Akapulku, servirao je izuzetno dobro. Nadam se da ću sada ostvariti bolji rezultat", dodao je Đoković.

Meč Đoković - Kirjos je na programu večeras oko 23 časa po našem vremenu.

Bonus video: