Primorcu kotorski derbi, Vico zadovoljan

Primorac pobijedio rezultatom 14:5
98 pregleda 0 komentar(a)
Matija Brguljan, Foto: Filip Roganović
Matija Brguljan, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 22.10.2016. 19:31h

Primorac je upisao i drugu pobjedu u A2 ligi i najavio da lake utakmice može da rješava bez problema.

U prvoj rundi u srijedu je savladan Medvešćak, a večeras i gradski rival Kataro, koji je bio formalni domaćin - "stariji" brat je slavio rezultatom 14:5.

"Zadovoljan sam početkom sezone i pobjedama. U Evropi je bilo korektno, jer su italijanski Kanotijeri i mađarska BVSC bolje ekipe od nas. Što se tiče regionalne lige, u prva dva susreta smo realno i bili favoriti, Medvešćak i Kataro su slabijeg kvaliteta od nas, ali mi se dopada kako se ekipa ponašala. Zadovoljniji sam bio poslije meča sa Medvešćakom, iako smo protiv Katara slavili ubjedljivije", rekao je trener Primorca Petar Vico.

Očekuje se da Primorac igra sve bolje kako sezona bude odmicala.

"Trebalo bi da bude tako, da kroz treninge i utakmice budemo sigurniji u svoje mogućnosti. Naruku nam sada ide i raspored, naredni rival je Šabac, a za povratak u elitu bi trebalo da se borimo za Crvenom zvezdom i POŠK-om", kazao je Vico.

Kataro - Primorac 5:14 (1:3,1:6, 1:2, 2:3)

Kotor - Bazen "Nikša Bućin". Gledalaca: 250. Sudije: A. Đurašković, B. Đurašković (Crna Gora) Igrač više:Kataro 1 (1) Primorac 8 (4), Peterci: Kataro 3 (2).

Kataro: Mandić, Vušković 1 (1), Uskoković, Marković, Pržica, Mačić, Đuričković, Vujović, Milaš 1, Krivokapić, Dončić 2, Perković 1, Marinković, Mićanović.

Primorac: Zubac, Gopčević 1, Vukasović 1, Petrović 1, M. Brguljan 2, Grgurević, Adžić 1, Radonić 2, Krivokapić 1, Radonjić 1, Kriještorac 3, Matković, Popović, Saveljić 1.

Bonus video: