Jadran u neizvjesnom meču poražen od Egera

0 komentar(a)
Jadran Carine, Foto: Www.pvkjadran.com
Jadran Carine, Foto: Www.pvkjadran.com
Ažurirano: 12.03.2016. 16:46h

Vaterpolisti Jadran Carina nisu bili daleko od iznenađenja u Mađarskoj, ali su opet, kao i u nekim prethodnim mečevima na svom bazenu, na kraju morali da se pomire sa porazom.

Sada je bolji bio Eger - domaćin je slavio rezultato 8:7.

U neizvjesnom meču nijedan tim nije imao više od jednog gola prednosti - Novljani su poveli sa 1:0 pogotkom Stefana Vidovića, kasnije su sve vrijeme jurili i stizali prednost favorita.

Eger, čiji je član naš Uroš Čučković, pobjedonosni gol je postigao tri i po minuta prije kraja kada se upisao Balaš Erdelj, a Jadran je kasnije propustio napad s igračem više da dođe do novog poravnanja...

Vidović je sa dva gola bio najraspoloženiji napadač crnogorskog šampiona, a po jednom su mrežu Egera tresli povratnik Vlado Popadić, Bojan Banićević, Stefan Porobić, Miroslav Ranđić i Stefan Pješivac.

Timu Vladimira Gojkovića je ovo peti poraz u Ligi šampiona (prethodno ej dva puta izgubio od Olimpijakosa, po jednom od Barselonete i Primorja), a jedine bodove je upisao u Igalu.

Remizirao je Egera i Špandaua, koji je naredni rival - meč u Njemačkoj odigraće se 16. aprila.

Eger - Jadran Carine 8:7 (2:2, 1:1, 4:3, 1:1)

Eger - Bazen "Bickei Aladar". Gledalaca: 1.200. Sudije: Gomez (Italija), Bender (Njemačka). Igrač više: Eger 9 (4), Jadran Carine 8 (2). Peterci: Eger 2 (2), Jadran Carine 1 (1).

Eger: Mitrović, Anđal, Biroš 2, Čučković, Hošnjanski, Lorinc, Zalanki 1, Sivoš 2, Erdelj 1, Vapenski, Bedo, Harai 2, Čoma.

Jadran Carine: Kandić, Gardašević, Popadić 1, Kovačić, Vidović 2, Spaić, Banićević 1, Porobić 1, Radović, Ranđić 1, Petrovski, Pješivac 1, Popović.

Bonus video: