Novljani se pripremaju za F4

66 pregleda 0 komentar(a)
Vladan Spaić, Foto: Radoje Milić/Facebook
Vladan Spaić, Foto: Radoje Milić/Facebook
Ažurirano: 28.02.2016. 11:06h

Pretposljednje kolo regularnog dijela regionalne lige Jadran Carine igra protiv Partizana (19.15 časova), tima koji se bori za plasman na finalni turnir.

Novljani su, s druge strane, već obezbijedili prolaz na F4, ali situacija je specifična, jer sedmostruki prvak Evrope, koliko god sada bio u organizacionoj krizi, ne dolazi tako često u Igalo.

Zato, ambicije Jadrana su najveće, iako „crno-bijelima” bodovi mnogo više trebaju...

"Ulazimo u meč sa jasnim ciljem, a to je pobjeda, iako nam ona i nije toliko potrebna gledajući tabelu. Ona više treba Partizanu, jer bi mogla da ih približi plasmanu na finalni turnir, dok smo mi već obezbijedili učešće", rekao je Vladan Spaić.

Kao i u prethodnim duelima u regionalnoj ligi i Ligi šampiona, Jadran će biti oslabljen.

"Vlado Popadić je i dalje povrijeđen, što će i za ovu utakmicu biti hendikep koji moramo da nadoknadimo velikim zalaganjem. Ostali su spremni, a očekujem i da bazen bude pun. Vjerujem da ćemo pobijediti", dodao je Spaić.

Dolazak Partizana u Igalo znači i povratak Gavrila Subotića na bazen gdje je počeo karijeru, a Jadranu će se suprotstaviti i Nemanja Vico, bivši reprezentativac Crne Gore koji je, baš kao i Subotić, kasnije odlučio da nastupa za Srbiju...

Parovi 18. kola: Jadran Carine - Partizan (19.15), Mornar - Primorje (13), POŠK - Mladost (20.30);

17. kolo (odigrano u petak): Jug - Partizan 9:6, Mornar - Mladost 10:7, Radnički - Vojvodina 14:7, POŠK - Primorje 6:16.

Bonus video: