REGIONALNA A1 LIGA

Jadran nastavlja borbu za F4 protiv Radničkog i Vojvodine

0 komentar(a)
Stefan Pješivac, Foto: Radoje Milić/Facebook
Stefan Pješivac, Foto: Radoje Milić/Facebook
Ažurirano: 05.02.2016. 10:39h

U regionalnom vaterpolu je sve postalo misterija nakon situacije sa Crvenom zvezdom, kojoj je oduzeto šest bodova jer je u posljednja dva meča igrala sa igračima kojima liga nije izdala licence.

Ipak, u planovima Jadran Carina sva ova dešavanja ne bi trebalo da mijenjaju ništa. Novljani sigurno koračaju ka plasmanu na finalni turnir, a na putu do F4 sada ih čekaju dva duela u Igalu - večeras je rival Radnički (20 časova), a u nedjelju Vojvodina (19).

Pozicija na tabeli (Jadran je trenutno drugi, dva naredna rivala su na dnu), te kvalitet, jasno govore da je tim sa Škvera favorit. Sastav Vladimira Gojkovića je u prvom dijelu protiv oba protivnika slavio na strani - u Kragujevcu je bilo 10:7, a Novom Sadu 8:5...

"Plasman na finalni turnir je realnost, ali sve moramo da potvrdimo protiv ekipa od kojih smo objektivno bolji. Istina je i da smo umorni zbog gustog rasporeda, odigrali smo tri meča u šest dana, uz to imali i teška putovanja, ali vjerujem da se to neće odraziti na našu igru", rekao je centar Jadrana Stefan Pješivac.

Crnogorski šampion se tek sinoć vratio iz Pireja, gdje je u srijedu igrao protiv Olimpijakosa u LŠ.

Parovi 13. kola (danas):

Jadran Carine - Radnički

Partizan - Mladost

Crvena zvezda - Primorje

Jug - Vojvodina

POŠK - Mornar

Nedjelja (14. kolo)

Jadran Carine - Vojvodina

Jug - Radnički

Crvena zvezda - Mladost

Partizan - Primorje

Preporučujemo za Vas