Drašković i Čučković prekobrojni za Barselonu

Kao što je poznato, Perović je morao da skrati spisak za dva imena i to je uradio posljednjeg dana boravka u Budimpešti na "Vodafon kupu"
2 komentar(a)
Dragan Drašković, Foto: Zoran Đurić
Dragan Drašković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.07.2013. 10:33h

Selektor vaterpolo reprezentacije Ranko Perović je prelomio – u Barselonu neće putovati Dragan Drašković i Uroš Čučković.

Kao što je poznato, Perović je morao da skrati spisak za dva imena i to je uradio posljednjeg dana boravka u Budimpešti na "Vodafon kupu".

Tako su za Svjetsko prvenstvo prekobrojni igrači Budve i Partizana.

"To je moja odluka. Ako ne dođe do povrede do kraja priprema, spisak od 13 igrača je konačan", rekao je Perović za "Vijesti".

Drašković i Čučković nisu bili u timu u jutrošnjem meču sa Njemačkom u Budimpešti.

U Barselonu, dakle, putuje ekipa od 13 imena koja se jutros suprotstavila "pancerima": Miloš Šćepanović, Zdravko Radić, Draško i Darko Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Igo Kruzija, Mlađan i Nikola Janović, Aleksandar Ivović, Saša Mišić, Filip Klikovac i Predrag Jokić.

Perović je generalno zadovoljan onim što je vidio u sve tri utakmice.

"U odbrani smo bili dobri i s igračem manje i u pozicionom napadu protivnika. U napadu ima još prostora da se napreduje, ali i noge su teške od treninga, teško se pliva. Ostalo nam je još sedam dana, da malo odmorimo i da neke stvari popravimo u igri. Zadovoljan sam, prije svega pristupom", kazao je Perović.

Bonus video: