Remi za kraj protiv Grka

Najefikasniji u našem timu, u kojem nije bilo Jokića i Draška Brguljana, bio je Luka Sekulić sa tri gola, a po jedan su dali Nikola Janović, Ivović i Mišić
5 komentar(a)
Luka Sekulić, Foto: Zoran Đurić
Luka Sekulić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.06.2013. 08:55h

Crnogorski vaterpolisti su i posljednji meč na turniru u Lamiji odigrali neriješeno - nakon sinoćnjeg duela sa Italijom, sada su bodove podijelili i sa Grcima (6:6).

Opet su "ajkule" prokockale veliku prednost jer su u prvoj i trećoj četvrtini imale po tri gola prednosti (4:1 i 5:2).

Prvo je Aleks Junas dva minuta i 19 sekundi do kraja iz peterca smanjio na 6:5, a remi je potpisao Anđelis Vlahopulos u napadu s igračem više.

Najefikasniji u našem timu, koji je nastupio bez Predraga Jokića i Draška Brguljana, bio je Luka Sekulić sa tri gola, a po jedan su dali Nikola Janović, Aleksandar Ivović i Saša Mišić.

Danas je odigran još jedan meč - Srbija je pobijedila italiju sa 10:5, ali su "azuri" i pored tog poraza osvojili turnir sa sedam bodova.

Srbija i Mađarska su sakupile po šest, Crna Gora pet, a Grčka četiri.

Ivović je i izabran za najboljeg igrača na turniru, dok je najbolji golman Stefano Tempesti.

Grčka – Crna Gora 6:6 (1:4, 1:0, 2:2, 2:0)

Lamija – Gradski bazen. Gledalaca: 30. Sudije: Radičević (Hrvatska), Korižna (Poljska). Igrač više: Grčka 11 (3), Crna Gora 8 (1). Peterci: Grčka 1 (1), Crna Gora 1 (1).

Grčka: Calkanis, Milonakis 1, K. Juvis, Jenidunijas, Funtulis 1, Pontikeas, Afrudakis, Delakas 1, Murikis, Kolomvos 1, A. Junas 1, Vlahopulos 1, Galanidis.

Crna Gora: Radić, Sekulić 3, Pasković, Petrović, Da. Brguljan, Drašković, M. Janović, N. Janović 1, Ivović 1, Mišić 1, Klikovac, Čučković, Lazović.

Bonus video: