Kruzija pregovara sa Vuljagmenijem

Kruziji je na kraju ove sezone istekao ugovor i slobodan je da bira klub. Navodno, pregovori Francuza i grčkog kluba su već počeli, ali nije isključeno ni to da na kraju on ostane u Budvi
99 pregleda 2 komentar(a)
Igo Kruzija, Foto: Zoran Đurić
Igo Kruzija, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.05.2013. 09:28h

Šampion Crne Gore bi u narednu sezonu mogao da uđe bez ponajboljeg igrača - kako saznajemo, Igo Kruzija je na dobrom putu da pređe u grčki Vuljagmeni.

Francuz je prošlog ljeta stigao u Budvu iz Marseja i veoma brzo postao jedan od važnijih igrača u ekipi Draga Pejakovića, ali bi vrlo lako moglo da se dogodi da ovaj ljevak nakon samo 12 mjeseci napusti crnogosku metropolu turizma.

Kruziji je na kraju ove sezone istekao ugovor i slobodan je da bira klub. Navodno, pregovori Francuza i grčkog kluba su već počeli, ali nije isključeno ni to da na kraju on ostane u Budvi.

Mogući odlazak Kruzije iz Budve je stigao pomalo iznenađujuće nakon što se prethodnih mjeseci veoma aktivno radilo na tome da dobije crnogorski pasoš.

Ovaj ljevoruki golgeter, koji je bio najbolji strijelac ekipe u Jadranskoj ligi, ubrzo bi trebalo i da dobije crnogorsko državljanstvo, takođe se i nalazi na širem spisku selektora naše reprezentacije Ranka Perovića.

Bonus video: