Jadran veliki favorit u duelu sa Medvešćakom

- U ovom meču smo apsolutni favoriti i svakako da smo došli u Zagreb da uzmemo sva tri boda - rekao je 15-godišnji ekstratalentovani Gavril Subotić.
0 komentar(a)
Jadran, Foto: Zoran ĐURIĆ
Jadran, Foto: Zoran ĐURIĆ
Ažurirano: 08.02.2011. 18:49h

Jadran danas u 18.30 igra u Zagrebu protiv Medveščaka. Umjesto u subotu, utakmica je pomjerena za danas na zahtjev Zagrepčana, a očekuje se da za tim sa Škvera ovo bude jedan od lakših mečeva koji će dobro doći za pripremu za veoma bitni duel sa Prtizanom u četvrtfinalu Evrolige.

- U ovom meču smo apsolutni favoriti i svakako da smo došli u Zagreb da uzmemo sva tri boda, ali i da se što bolje pripremimo za predstojeće teže mečeve. Sigurno da ćemo mi mlađi i na ovom meču dobiti malo više minuta u igri, jer je to praksa koju trener ove godine često praktikuje i koja nam zaista umngome doprinosi i da se formiramo kao igrači. Naravno, naše je da se maksimalno trudimo na svakom meču, da se odužimo za ukazano povjerenje, ali i da učimo. Protiv Medveščaka bi sve osim naše ubjedljive bilo veliko iznenađenje. Ipak, treba da ozbiljno uđemo u ovaj meč - rekao je 15-godišnji ekstratalentovani Gavril Subotić.

Bonus video: