DRAŠKO BRGULJAN KRISTALNO JASAN

Kapiten zna šta je falilo "ajkulama": Ne može se bez hrabrosti i inata...

"Falilo je i sreće, ali generalno kao tim nismo bili hrabri, a Australija jeste. Da ne kažem neku ružniju riječ, ali bez toga se ne može u ovim utakmicama", poručio je Draško Brguljan
6614 pregleda 18 komentar(a)
Draško Brguljan, Foto: Waterpolo.hu
Draško Brguljan, Foto: Waterpolo.hu

Kapiten crnogorskih vaterpolista Draško Brguljan je bio surovo iskren nakon utakmice sa Australijom i eliminacije u osmini finala Svjetskog prvenstva.

"Mislim da smo taktički odigrali odlično, sve smo imali, ali događa se psihološki pad, tu barijeru ne možemo da probijemo. I to nije slučajno, prečesto se dešava da bi bilo slučajno. Bez hrabrosti, inata, prkosa se ne može igrati ovako veliko takmičenje i definitivno nismo za osam najboljih ekipa na svijetu", rekao je Brguljan i dodao:

"Upisali smo i treći remi, eliminisani smo u osmini finala, a da nismo izgubili. Penali su uvijek lutrija, sada smo eliminisani, mnogo puta smo i prolazili na ovaj način. Falilo je i sreće, ali generalno kao tim nismo bili hrabri, a Australija jeste. Da ne kažem neku ružniju riječ, ali bez toga se ne može u ovim utakmicama", poručio je Brguljan.

Preporučujemo za Vas