Jadran sprema osvetu Partizanu, Budva protiv Mornara

"Crno-bijeli" uz Jug i Mladost jedini tim koji je zakinuo Novljane za bodove ove sezone
0 komentar(a)
Slaven Kandić VK Jadran Carine, Foto: Savo Prelević
Slaven Kandić VK Jadran Carine, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.03.2018. 16:15h

Jadran Carinama nije teško da pronađu motive pred sjutrašnji duel sa Partizanom u regionalnoj A1 ligi (18 časova, prenos na TV Arenasport 3).

Prvi motiv je da juri pobjedu kojom bi ostao u igri za drugo mjesto u regularnom dijelu, a drugi da se osvete "crno-bijelima" za remi u prvom dijelu sezone u Igalu kada je rezultat bio 7:7.

Partizan je jedini tim uz Jug i Mladost koji je ove sezone zakinuo Novljane za bodove u regionalnom takmičenju, i to najbolje govori koliko je tim Vladimira Gojkovića bio dominantan u dosadašnjih 14 kola u kojima je upisao 10 pobjeda te po dva remija i poraza.

"Partizan je veoma kvalitetan tim, učesnik Lige šampiona, a pogotovo je težak na svom bazenu. Iako smo remizirali u Igalu u prvom dijelu sezone mislim da smo bolja ekipa i moramo da to ovog puta i dokažemo. Sjećam se da smo u tom prvom susretu promašili veliki broj šansi i da nas je to koštalo trijumfa. Moramo da budemo na prepoznatljivom nivou u odbrani i da napad bude mnogo sigurniji nego što je bio slučaj u prvoj utakmici protiv Partizana", rekao je golman Jadrana Slaven Kandić, koji je u subotu u bokeljskom derbiju protiv Primorca odbranio dva peterca.

A Budvu čeka novi izazov u borbi za opstanak. U crnogorsku metropolu turizma stiže Mornar (18), jedan od timova koji juri plasman na finalni turnir.

"Ušli smo u veoma zahtjevan dio sezone, iza nas je teška utakmica sa Partizanom u Beogradu i moramo da se okrenemo Mornaru. Splićani su mnogo bolji na svom bazenu, ali svakako imaju naše poštovanje pred ovaj duel, jer znamo da i njima trebaju bodovi. Mi se borimo za opstanak, daćemo sve od sebe da izbjegnemo baraž, a da bi taj cilj bio realan moramo da savladamo Mornar", istakao je bek Budvana Danilo Adžić.

U A2 ligi, Kataro dočekuje Solaris iz Šibenika u 20.30.

Bonus video: