"Ajkule" zbog koronavirusa možda ne idu u Roterdam: FINA razmišlja da suspenduje sva takmičenja!?

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

LaquitaHarris

10-03-2020 14:24h
Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U prošlom sam mjesecu primio plaću od 27583 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno kod kuće i ostvarujEm više prihoda. Lako radim svakodnevno 2 do 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovu vrstu ogromnog novca onda dođite i budite dio nas. Više pogledajte ovdje ...

.................>>>>>>>>>>> w­­­w­­w.C­­­a­­s­h­F­­­l­­o­w­­7­7.C­­­o­­m
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: