"Ajkule" čekaju novu šansu, Gojković poručuje: Sport je sada najmanje važan

"Nadam se da će se sve to organizovati kako treba i da ćemo imati šansu koju smo zaslužili, a to je da se borimo za plasman na OI", kaže selektor vaterpolo reprezentacije
880 pregleda 0 komentar(a)
Ništa od Olimpijskih igara, Foto: Aleksandra Krupanič
Ništa od Olimpijskih igara, Foto: Aleksandra Krupanič

Da je sve idealno u svijetu, crnogorski vaterpolisti bi ovih dana kroz kvalifikacije u Roterdamu tražili put na Olimpijske igre.

Prvo su odložene kvalifikacije zbog pandemije koronavirusa, a danas i same Olimpijske igre.

"Očekivalo se odlaganje, nakon najava prethodnih dana da neke velike zemlje neće poslati svoje sportiste u Tokio pod ovim okolnotima. Znamo da je plan da se održe 2021. godine, a nas sada treba da interesuje da li će i kada na programu biti kvalifikacije za OI koje su bile predviđene i da se prema tome postavljamo", rekao je za Televiziju Vijesti selektor "ajkula" Vladimir Gojković.

Sve je sada u magli...

"Nadam se da će se sve to organizovati kako treba i da ćemo imati šansu koju smo zaslužili, a to je da se borimo za plasman na OI. Prije svega toga se nadam da ćemo pobijediti ovaj problem u kojem se nalazimo i da će se situacija kod nas i u svijetu vratiti u normalu. To je sada važnije od sporta", istakao je Gojković.

Bonus video: