Sukno nakon finala naglasio najveći problem: Bez bazena u Kotoru mladi igrači će stagnirati

Primorac je poslije osam godina igrao finale, bio odličan rival u prva tri meča, u četvrtom nije mogao da parira Jadranu, koji je slavio 10:5

9852 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Vuk Ilić
Foto: Vuk Ilić

Trener vaterpolista Primorca Sandro Sukno čestitao je titulu Jadranu, a može da bude zadovoljan onim što je njegov tim pokazao tokom cijele sezone.

"Čestitke Jadranu na tituli, na kraju je zaslužena. Jako je teško igrati kada promašiš tri peterca i neke situacije sa igračem više. Ali, bili smo na dobrom nivou, mislim da je serija bila zanimljiva", kazao je Sukno za RTCG.

Primorac je poslije osam godina igrao finale, bio odličan rival u prva tri meča, u četvrtom nije mogao da parira Jadranu, koji je slavio 10:5.

"Napredovali smo mnogo, a Jadran je mnogo uigraniji, što je odlučilo pobjednika", naglasio je Sukno, koji je radio sa nekoliko veoma talentovanih momaka.

"Mladi igrači moraju da dobiju još veću šansu, ali teško će biti bez bazena, plašim će da će stagnirati ako se to ne riješi", naglasio je Sukno u čemu je najveći problem kotorskog vaterpola.

Dušan Matković je buknuo ove sezone, stekao status reprezentativca, boriće se za mjesto u timu za Olimpijske igre.

"Kada smo promašili neke šanse, klonuli smo i nismo mogli da stignemo zaostatak. Ipak, poslije dugo godina finale je postalo zanimljivije, mi ćemo nastaviti da radimo i nadam se da ćemo naredne sezone okrenuti stvari u našu korist", kazao je Matković.

Bonus video: