Jadran ne želi da se zaustavi ni protiv Partizana

Novljani jure devetu pobjedu zaredom
62 pregleda 0 komentar(a)
Vlado Popadić Jadran Primorac, Foto: Savo Prelević
Vlado Popadić Jadran Primorac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.11.2017. 13:04h

Jadran Carine je bez greške odradio dva crnogorska derbija, savladao je Budvu i Primorac sa ukupnom gol-razlikom plus 19, a sada ga čeka još jedan duel u kojem je favorit.

Novljani u 7. kolu regionalne A1 dočekuju Partizan (20 časova) i žele da nastave seriju pobjeda koja traje već osam utakmica. Kako igra Jadran realno je i da se niz i nastavi protiv mladog beogradskog sastava koji nakon šest kola ima polovičan skor.

"Jadran uvijek ide na pobjedu na svom bazenu, tako da ćemo sigurno i u ovoj utakmici od starta krenuti sa željom da upišemo bodove. Želimo da nastavimo dobar niz igara i rezultata, ali i da ostanemo neporaženi na svom bazenu. Partizan ima respekt od nas, ali smatram da smo u prednosti", rekao je Vlado Popadić.

Tim sa Škvera je u prošlom kolu rutinski savladao Primorac sa 11:4, ali je bilo evidentno da mu nedostaje svježine.

"Prisutan je umor, praktično igramo na svaka tri ili četiri dana, ali nas motiviše Liga šampiona. U Evropi smo jedna od najmlađih ekipa i skoncentrisani smo na to da se dokazujemo i napredujemo iz dana u dan. To je, u stvari, jedini pravi pristup", dodaje Popadić.

Do kraja mjeseca Jadran čekaju dvije velike utakmice - poslije Partizana slijedi i gostovanje Mladosti u derbiju A1 lige (25. novembra), a onda i duel sa Egerom kod kuće u Ligi šampiona četiri dana kasnije.

"Nastavlja se jak tempo, svaki meč je bitan i u svakom ćemo dati sve od sebe da pobijedimo", istakao je Popadić.

Budva i Primorac mečeve sedmog kola igraju sjutra - Budvani gostuju Mornaru u Splitu, dok kotorski tim dočekuje Mladost.

U A2 ligi, Kataro takođe u subotu igra meč šestog kola, rival mu je Solaris u Šibeniku.

Bonus video: