Budvani žele da makar poprave utisak

Utakmica u Budvi počinje u 19 časova, a dva i po sata ranije na istom bazenu će se sastati Kataro i Primorac u borbi za treće mjesto
0 komentar(a)
VK Budva, Foto: Filip Roganović
VK Budva, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.04.2017. 09:18h

Nastavlja se finalna serija crnogorskog prvenstva u vaterpolu i postavlja se samo jedno pitanje - može li Budva da prevaziđe sopstvene mogućnosti i namuči Jadran Carine.

Prvi meč, koji je odigran u subotu u Igalu, potvrdio je da je razlika u kvalitetu ogromna, jer su Novljani pobijedili rezultatom 12:3 (vodili su i sa 8:0) i da je teško očekivati da bi serija mogla da traje više od tri utakmice.

Ipak, Budvani imaju pravo da se nadaju...

"Pokušaćemo da popravimo utisak iz prve utakmice i da se pokažemo u boljem svjetlu. U tom duelu smo od starta bili veoma loši, nedostajalo nam je agresivnosti, a Jadran je to znao da iskoristi. U drugom meču sve mora da bude drugačije ako želimo da namučimo Novljane. Svi znamo da je Jadran veliki favorit u ovom seriji, ali moramo da se potrudimo i budemo korektan rival", rekao je napadač Budve Petar Ćetković.

Za razliku od Budve, pristup Jadrana je u prvoj utakmici bio pravi. Kada se na to doda i kvalitet ekipe Vladimira Gojkovića, iznenađenje je bilo nemoguće.

"Mislim da smo odigrali vrhunsku utakmicu, pogotovo se to odnosi na izdanje u odbrani. Ipak, moramo što je prije da zaboravimo taj meč, u Budvi sve može da bude drugačije ako ne pristupimo duelu kako treba. Ne bježimo od uloge favorita i vjerujem da sve zavisi od nas. Nadam se da ćemo upisati novi trijumf i doći na korak od odbrane titule", istakao je golman Jadrana Slaven Kandić.

Utakmica u Budvi počinje u 19 časova, a dva i po sata ranije na istom bazenu će se sastati Kataro i Primorac u borbi za treće mjesto.

Ta serija se igra u dvije pobjede, a Primorac je u prvom duelu slavio sa 11:6.

Bonus video: