Jadran bez problema pobijedio u Novom Sadu

Bilo je 9:4 za Novljane koji su upisali šestu pobjedu u regionalnoj A1 ligi ove sezone
99 pregleda 0 komentar(a)
Đuro Radović, Foto: Filip Roganović
Đuro Radović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 24.01.2017. 19:37h

Očekivano - Jadran Carine nije imao problema u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Bilo je 9:4 za Novljane koji su upisali šestu pobjedu u regionalnoj A1 ligi ove sezone i učvrstili se na drugom mjestu na tabeli.

Domaćin se držao do rezultata 2:2, a Jadran je serijom 4:0 u drugoj četvrtini pobjegao na 6:2 i tu i riješio pitanje pobjednika u ovom duelu.

Drugo poluvrijeme je zato bilo odrađivanje posla za tim Vladimira Gojkovića koji sada na 2. poziciji ima 19 bodova, tri više od Mladosti koja je u ovom kolu slobodna.

Đuro Radović je bio najefikasniji sa tri pogotka u Jadranu, Danil Merkulov je dao dva, a po jedan Stefan Vidović, Bojan Banićević, Marko Petković i Vladan Spaić.

Crnogorski šampion naredni meč igra u petak, kada u Igalo stiže Jadran iz Splita.

Vojvodina - Jadran Carine 4:9 (2:2, 0:4, 1:1, 1:2)

Novi Sad - Bazen Slana bara. Sudije: Vlašić (Hrvatska), Virljević (Srbija). Igrač više: Vojvodina 5 (-), Jadran Carine 7 (2). Peterci: Vojvodina 1 (-), Jadran Carine 1 (1).

Vojvodina: Filipović (sedam odbrana), Marić, Maksimović 2, Čabrilo, Mitrović, Popović, Zamit, Tubić 1, Trkulja, Šulc, Vasić 1, Marčeta, Vitorović, Rogač.

Jadran Carine: Kandić (17 odbrana), Ukropina, Popadić, Kovačić, Vidović 1, Merkulov 2, B. Banićević 1, Gardašević, Radović 3, Petković 1, Spaić 1, Pješivac, Tešanović, D. Banićević.

Bonus video: