Budva remizirala s POŠK-om

Bod Budvanima donio je Milorad Radunović 36 sekundi prije kraja
198 pregleda 0 komentar(a)
Milorad Radunović, Foto: Boris Pejović
Milorad Radunović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 21.11.2014. 21:33h

Duel Budve i POŠK-a su obilježili preokreti i remi koji na kraju i jednu i drugu ekipu ostavlja u trci za plasman u ligu za prvaka.

U Budvi je bilo 10:10, a na kraju i jedni i drugi mogu da žale za trijumfom - domaćin jer je imao u posljednjih dvadesetak sekundi imao kontranapad za preokret, a Splićani zato što su u jednom momentu treće četvrtine vodili i sa tri gola razlike (8:5).

Bod Budvi obezbijedio je Milorad Radunović 36 sekundi prije kraja, prije nego što je POŠK-u u posljednjem napadu sviran kontrafaul. Budva je potom imala 20 sekundi za eventualni trijumf, ali je prokockala priliku (domaćin se bunio i tražio peterac, ali su sudije samo pokazale da se meč nastavi).

Budva je samo dva puta vodila (5:4 i 9:8), pa na kraju ovaj bod i nije loš, iako je POŠK sada u prednosti u borbi za četvrto mjesto na tabeli (dva tima i dalje imaju isti broj bodova), jer je u Splitu slavio sa 11:8.

U grupi B, Jadran sjutra gostuje Medvešćaku, a Primorac u nedjelju Vojvodini.

Budva - POŠK 10:10 (2:2, 3:4, 2:2, 3:2)

Budva - Bazen „Dragan Trifunović“. Gledalaca: 500. Sudije: Raković, Putniković (Srbija). Igrač više: Budva 11 (5), POŠK 9 (5). Peterci: POŠK 2 (2).

Budva: Kralj (devet odbrana), Tomanović, Marković 2, Ćetković 1, Kovačević 3, Ma. Konatar 1, Radanović, Tešanović, Tenžera, Murišić 2, Radunović 1, Vujašević, Mi. Konatar, Mitrović.

POŠK: Jelovina (13 odbrana), Kurir Borovčić, Prižmić 3, Delić, Mekelroj, Robinson 1, Rončević, Stipić, Vegar 1, Pavlović, Radilović, Cvjetković 2, Sarić, Maras 3.

Bonus video: