Jadran siguran u derbiju protiv Budve

Novljani slavili u Budvi sa 8:5, a tokom meča su u dva navrata imali i po pet golova prednosti
4 komentar(a)
Jovan Sarić, Foto: Boris Pejović
Jovan Sarić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.10.2013. 20:56h

Jadran je ostvario i četvrtu pobjedu u pet kola u Jadranskoj ligi (poražen samo od Juga), ali je ova posljednja sigurno i najveća do sada u sezoni – Novljani su u crnogorskom derbiju pobijedili Budvu u gostima rezultatom 8:5.

Tim sa Škvera polako postaje hit u regionalnom takmičenju, a da ništa nije slučajno vidjelo se i večeras, pogotovo u prve dvije četvrtine kada je demonstrirao vrhunski vaterpolo – vodio je sa 5:0, perfektno napadao s igračem više, zatvarao sve prilaze golu...

Budva se probudila u nastavku, ali je bilo kasno – sve što je tim Draga Pejakovića uradio bilo je da dođe na minus dva (6:4 i 7:5), a konačnih 8:5 je postavio Marko Ivančević iz peterca u posljednjim sekundama utakmice.

Jadranaše već u subotu čeka najveći derbi crnogorskog vaterpola – idu u Kotor na megdan Primorcu.

Budva – Jadran 6:8 (0:4, 3:2, 1:1, 2:1)

Budva – Bazen "Dragan Trifunović". Gledalaca: 200. Sudije: Abramović, A. Adžić (Kotor). Igrač više: Budva 11 (3), Jadran 8 (5). Peterci: Budva 2 (1), Jadran 1 (-).

Budva: Lazović (11 odbrana), Vukmirović, Crepulja, Konatar, Đurđić 1, Semjuels, Lobov, Popović 3, Marković, Radunović, Ivančević 1, Paškvalin, Ćetković 1.

Jadran: Kandić (osam odbrana i peterac), Ivović 2, Popadić 1, Kovačić, Vidović, Brajović, Banićević, Sarić 2, Latinović, Sekulić, Giga, Pješivac 3, Popović, Ukropina.

Bonus video: