Jadran zadržao dvojicu igrača: Petković i Obradović ne idu sa Škvera

Njih dvojica su trenutno na pripremama reprezentacije Crne Gore, koja se sprema za Svjetsko prvenstvo koje se igra od od 15. do 27. jula u Južnoj Koreji
604 pregleda 0 komentar(a)
Marko Petković, Foto: Filip Roganović
Marko Petković, Foto: Filip Roganović

Vatrepolisti Jadrana Carine, kapiten Marko Petković i Dimitrije Obradović i naredne sezone igraće za crnogorskog šampiona.

Oni su juče potpisali nove ugovore - Petković na godinu, Obradović na dvije.

"Prošle sezone smo se svi nadali da ćemo stići do prvog evropskog trofeja i ispisati istoriju kluba, da ćemo ići korak dalje tokom sezone u Ligi šampiona. Međutim, trofej je izostao, ali idemo dalje. Cilj su nam kvalifikacije na završni turniru Regionalne lige, domaći trofeji i Liga šampiona. Mislim da nećemo imati imperativ, ali sigurno da ova mlada ekipa ima želju da se dokazuje i da možda pokušamo, u zavisnosti od grupe, da se domognemo završnog fajnl-ejta. Ali, primarni cilj je da pokušamo da dobijemo što više utakmica na našem bazenu", jasan je Petković.

Dimitrije Obradović svojom prvom sezonom u Jadranu vema je zadovoljan i ističe da je ekipa dala maksimum.

"Sve je bilo na vrhunskom nivou. Nismo imali mnogo poraza, ostaje smo žal za Evrokupom, ali šta da se radi. Naredne tri godine igraćemo Ligu šampiona, čeka nas dosta jakih mečeva. Jedva čekam da počne sezona", rekao je Obradović.

Njih dvojica su trenutno na pripremama reprezentacije Crne Gore, koja se sprema za Svjetsko prvenstvo koje se igra od od 15. do 27. jula u Južnoj Koreji.

Bonus video: