Primorac sjutra gost Šibenika

Iako u sastavu neće biti povrijeđenog Adama Štajnmeca, te kapitena Nebojše Milića i Dragana Draškovića, a na klupi ni Ranka Perovića zbog bolesti, Kotorani u Šibeniku, ponovo potpomognuti mlađim snagama, traže novu pobjedu
56 pregleda 0 komentar(a)
Čučković, Foto: V. BELOJEVIĆ
Čučković, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 08.02.2011. 18:39h

Vaterpolisti Primorca u nastavku regionalnog takmičenja gostuju Šibeniku, a današnji susret (16 časova), shodno razlici u kvalitetu, ne bi trebao da predstavlja prepreku kotorskom timu.

Iako u sastavu neće biti povrijeđenog Adama Štajnmeca, te kapitena Nebojše Milića i Dragana Draškovića, a na klupi ni Ranka Perovića zbog bolesti, Kotorani u Šibeniku, ponovo potpomognuti mlađim snagama, traže novu pobjedu.

Cilj je da se do kraja prvog dijela Jadranske lige uknjiži maksimalan broj bodova koji, u velikoj mjeri, obezbjeđuje lakšeg protivnika u četvrtfinalu ovog nadmetanja, a samim tim i dobru startnu poziciju za početak domaćeg šampionata.

- Naš zadatak je da sam kraj regularnog dijela Jadranske lige obilježimo maksimalnim učinkom, i vjerujem da u naredna tri meča neće izostati dobra izdanja, kao i trijumfi. U Šibeniku se ne očekujemo probleme, međutim, neizostavan je krajnje ozbiljan pristup obavezamo u bazenu kako bi upisali željene bodove. U odsustvu standardnih prvotimaca, priliku će ponovo dobiti mlađi igrači i za očekivati je da će, kao i do sada, opravdati ukazano povjerenje - riječi su standardnog prvotimca Uroša Čučkovića.

Bonus video: