Šćepanović: Moramo da budemo realni, ovo je priprema za ljeto

Mečeve na Kupu Evrope trebalo bi iskoristiti za uigravanje i postavljanje baze za ljeto, kazao je Šćepanović. Crnu Goru sredinom jula čeka Evropsko prvenstvo u Barseloni
75 pregleda 2 komentar(a)
Miloš Šćepanović, Foto: Reuters
Miloš Šćepanović, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.04.2018. 18:52h

Golman vaterpolo reprezentacije Crne Gore Miloš Šćepanović nije bio razočaran nakon drugog poraza nacionalnog tima na Kupu Evrope u Rijeci.

"Ajkule" su izgubile od Hrvatske 10:5 u drugom kolu grupe B, nakon što je sinoć od njih bila bolja Srbija 9:5.

"Moramo da budemo realni i da ne očekujemo čuda u ovakvim mečevima. Mislim da smo odigrali dobro, odnosno koliko možemo u ovom trenutku. Tepšo je parirati Srbiji i Hrvatskoj. koje imaju mnogo više igrača i kvaliteta, mogu više da rotiraju. Generalno, teško je igrati ovakav turnir, jer momci iza sebe imaju zaista veliki broj mečeva u klupskoj sezoni", rekao je Šćepanović.

Mečeve na Kupu Evrope trebalo bi iskoristiti za uigravanje i postavljanje baze za ljeto, kazao je Šćepanović. Crnu Goru sredinom jula čeka Evropsko prvenstvo u Barseloni.

"Ne treba se opterećivati mnogo rezultatom, već se skoncentraisati na obaveze i zahtjeve koje imamo. Potrebno je da postepeno izgradimo stil igre, koja će nas, uz pripremu i nadogradnju, dovesti do vrha i završnice tog takmičenja", rekao je Šćepanović.

Bonus video: