Slavlje Jadranove štafete, Terzićeva treća, Inić peti

Prvo mjesto u generalnom plasmanu kod muškaraca osvojio je Luis Stivenson Kliford iz italijanske ekipe ADN...
78 pregleda 0 komentar(a)
Montenegro open 2015 plivanje, Foto: Boris Pejović
Montenegro open 2015 plivanje, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.07.2015. 20:24h

Maksim Inić i Jovana Terzić obilježili su otvoreno prvenstvo Crne Gore u plivanju "Montenegro open 2015" kada su u pitanju crnogorski takmičari.

Inić je bio ukupno petoplasirani u generalnom plasmanu, a do te pozicije je stigao zahvaljujući trci na 50 metara leptir koju je preplivao u vremenu 25,47. To mu je donijelo ukupno 682 boda.

Mladić koji trenira u Austriji i koji će sjutra dobiti crnogorski pasoš je drugog dana takmičenja osvojio drugo mjesto u disciplini 50 metara slobodnim stilom (23,99), a treća pozicija rezervisana je za još jednog našeg plivača - Boška Radulovića (24,30), koji je bio šestoplasirani u generalnom plasmanu.

Prvo mjesto u generalnom plasmanu kod muškaraca osvojio je Luis Stivenson Kliford iz italijanske ekipe ADN...

Jovana Terzić je imala ukupno 668 bodova, što joj je donijelo treću poziciju iza tandema Juga iz Dubrovnika - Tanje Šmid i Amine Kajtaz.

Terzićeva je danas osvojila medalju (bronzu) u disciplini 50 metara leptir, baš kao i njena klupska drugarica iz Jadrana Lara Milak - ona je bila trećeplasirana u trci na 50 metara prsno. Milak je bila bronzana i u trci na 200 metara prsno.

Štafeta Jadrana (Anđela Antunović, Milak, Anastasija Vico i Terzić) slavila je na 4x100 metara slobodnim stilom, a u istoj disciplini kod muškaraca treća je bila štafeta Budve (Nikola Suka, Savo Novaković, Boško Bismiljak i Ado Gargović).

Bonus video: