Vaterpolisti testirani na koronavirus - rezultati negativni, poruka "ajkula": Ostani doma - Vijesti.me
SAOPŠTENJE VPSCG

Vaterpolisti testirani na koronavirus - rezultati negativni, poruka "ajkula": Ostani doma

Pojedini članovi ekspedicije po dogovoru osoblja Instituta za javno zdravlje (IJZ) i medicinskog tima reprezentacije podvrgnuti su testiranju i rezultati testova su negativni

Vaterpolisti Crne Gore
Vaterpolisti Crne Gore (Foto: Aleksandra Krupanič)

Članovi vaterpolo reprezentacije Crne Gore testirani su na koronavirus (COVID19) , po povratku iz Njemačke, i svi rezultati su negativni, objavio je VPSCG.

Oni su od juče bili pod nadzorom epidemiološke službe, kao i sanitarne inspekcije, sve shodno mjerama koje su uvedene u Crnoj Gori u borbi protiv koronavirusa.

Pojedini članovi ekspedicije po dogovoru osoblja Instituta za javno zdravlje (IJZ) i medicinskog tima reprezentacije podvrgnuti su testiranju i rezultati testova su negativni.

Svi članovi naše delegacije dobili su rješenja o daljem postupku i javljanju lokalnom epidemiologu, radi daljeg nadzora i praćenja, sve u saradnji sa nadležnim državnim nadležnim institucijama.

Nadamo se da će primjer vaterpolista pratiti i svi ostali građani Crne Gore, na povratku iz inostranstva. Na ovaj način vaterpolo reprezentacija Crne Gore se pridružuje kampanji "Ostani doma".


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Vaterpolo