Rasprava u srpskom parlamentu: Da li neko očekuje da žena komandos juriša na Đukanovića?

“Mi radikali djelujemo subverzivno protiv režima Mila Đukanovića od kad je on falsifikovanjem rezultata referenduma otcijepio po volji zapadnih sila Crnu Goru od zajedničke države sa Srbijom”, rekao je Šešelj
54 pregleda 40 komentar(a)
hapšenje srpskih državljana, Foto: Zoran Đurić
hapšenje srpskih državljana, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.10.2016. 10:43h

Poslanici Skupštine Srbije su i ovog utorka postavljali pitanja članovima vlade, a interesovalo ih je hapšenje u Crnoj Gori, situacija sa domaćim bankama, kakvu spoljnu politiku vodi Srbija i da li je tačno da je zaposlen još jedan savjetnik premijera Aleksandra Vučića.

Lider SRS Vojislav Šešelj pitao je premijera Aleksandra Vučića kako je mogao sve koji "subverzivno djeluju protiv režima Mila Đukanovića nazvati kriminalnim grupama".

“Mi radikali djelujemo subverzivno protiv režima Mila Đukanovića od kad je on falsifikovanjem rezultata referenduma otcijepio po volji zapadnih sila Crnu Goru od zajedničke države sa Srbijom”, rekao je Šešelj.

Kazao je da je u Crnoj Gori uhapšena članica SRS Branka Milić, građevinski tehničar iz Novog Sada koja je, kaže navršila 61 godinu života, upitavši “da li neko očekuje da ona bude diverzant, komandos, koji juriša da ruši Mila”.

“Umjesto da režim osudi to što radi Milo Đukanović, Beograd pokušava na neki način da ga zaštiti”, smatra Šešelj pozivajući nadležne da preduzmu mjere da se eliminišu svi mafijaški klanovi iz Crne Gore u Srbiji i obrnuto.

Lider Dveri Boško Obradović pitao je zašto se predsjednik vlade stavlja na stranu, kako je rekao, “montiranih priča vladajućeg režima u Crnoj Gori, a ne štiti interese državljana Srbije koji su tamo uhapšeni.

“Želimo da znamo imena špijuna koji su otkriveni u Srbiji, inače ćemo sve što radi Biro za koordinaciju službi bezbjednosti doživjeti kao novi rijaliti šou. Ako je zaista bilo hapšenja, da čujemo ko je uhapšen od agenata sa zapada, ko u Upravi kriminalističke policije radi za strane ambasade…”, pitao je Obradović.

Bonus video: