Šešeljeva poruka poslije oslobađanja: Kolinda, spremi se, dolazim

Vijeće tribunala u Hagu saopštilo da danas da Šešelj nije kriv za progon, ubistvo, mučenje, deportaciju, pustošenje i razaranje gradova, razaranje religioznih objekata, pljačku javne i privatne imovine
43 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 31.03.2016. 09:55h

"Draga moja Kolinda spremi se, spremi, uskoro ti dolazim u zvaničnu posjetu", objavio je lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj na Twitteru nako što je Vijeće tribunala u Hagu saopštilo da je oslobođen po svim tačkama optužnice.

Vijeće tribunala u Hagu saopštilo da danas da Šešelj nije kriv za progon, ubistvo, mučenje, deportaciju, pustošenje i razaranje gradova, razaranje religioznih objekata, pljačku javne i privatne imovine.

"Vojislav Šešelj je po izricanju ove presude slobodan čovjek", rekao je predsjednik pretresnog vijeća sudija Žan Klon Antoanet.

Šešelj je, čekajući presudu, ranije danas na Twitteru objavio i "svi pripadnici Haškog tribunala kao i naprednjački botovi mogu samo da prihvate da mi...", dodajući da ga presuda ne zanima, te da se sprema za miting u Pančevu, koji je zakazan za danas u 17 sati.

On je na Twitteru, pored ostalog, naveo i da ne odustaje od Velike Srbije.

"Što vaša kazna bude veća, to će moja ideologija Velike Srbije biti snažnija", napisao je on.

Bonus video: