Draža Petrović novi glavni urednik lista "Danas"

Dosadašnji glavni urednik Danasa Zoran Panović razriješen je sa te funkcije na Skupštini akcionara koja je bila prije nekoliko dana
348 pregleda 2 komentar(a)
Dragoljub Petrović
Dragoljub Petrović
Ažurirano: 28.03.2016. 10:47h

Glavni urednik "Danasa" Zoran Panović razriješen je sa te funkcije, a na njegovo mjesto doći će jedan od najpoznatijih srpskih kolumnista Dragoljub Draža Petrović.

Dosadašnji glavni urednik Danasa Zoran Panović razriješen je sa te funkcije na Skupštini akcionara koja je bila prije nekoliko dana. Ovu vijest danas je na kolegijumu saopštio Panović, prenosi N1.

On je UNS-u rekao da ne zna razloge smjene i da je to poznato samo Skupštini akcionara koja se odlučila da postavi kolumnistu Dražu Petrovića za novog glavnog urednika. „Najnormalnije se osjećam povodom ove odluke, nastaviću da pišem kolumnu za 'Danas'“, rekao je Panović.

„Potrudiću se da radim na imidžu lista, ali i dalje će ostati ista uređivačka politika koju karakteriše kritika vlasti, prave i provjerene informacije“, rekao je UNS-u Draža Petrović koji će od 4. aprila preuzeti funkciju glavnog urednika „Danasa“.

Petrović kaže da će pokušati da se snađe na novoj funkciji, ali ako mu ne bude išlo da će se povući.

Bonus video: