Obamini stručnjaci dio izbornog tima Gruevskog

List navodi i da opoziciona SDSM Zorana Zaeva koristi usluge srpske agencije "Ruskin i Hunt", iza kojih stoji više afera u Srbiji u kojima su ocijenjeni kao "prodavci skupe magle". Ova agencija je inače vodila kampanje za političke partije u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Nikola Gruevski, Foto: Reuters
Nikola Gruevski, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.12.2015. 18:40h

Stranka aktuelnog makedonskog premijera Nikole Gruevskog angažovala je marketinške stručnjake koji su zaslužni za najveće uspjehe američkog predsjednika Baraka Obame, piše portal skopske Republike.

Pozivajući se na svoje izvore, portal navodi da je riječ o ljudima sa moćnom reputacijom i značajnim dostignućim u karijerama, koji važe za najbolje u svojim oblastima u SAD, koja je jedna od najnaprednijih zemalja u svijetu kada se radi o vođenju kampanje i postavljanju strategija za odlučivanje.

U timu ima i više lica iz izbornog štaba američkog predsjednika Obame koji se smatra za najbolje ikada sastavljen i organizovan štab, i upravo oni će sarađivati sa izbornim štabom VMRO-DPMNE i sa nadležnima za medije i komunikacije ove partije.

VMRO-DPMNE je potvrdio da postoji ovakva saradnja i da su ponosni što sarađuju sa ličnostima ovakvog kalibra, te da je dogovor sa njima transparentan i da ga je Ministarstvo za pravosuđe objavilo, što znači da je u skladu sa zakonima obje zemlje kao i da postoji odobrenje za njegovo sprovođenje.

List navodi i da opoziciona SDSM Zorana Zaeva koristi usluge srpske agencije "Ruskin i Hunt", iza kojih stoji više afera u Srbiji u kojima su ocijenjeni kao "prodavci skupe magle". Ova agencija je inače vodila kampanje za političke partije u Crnoj Gori kao i razne druge manifestacije.

Bonus video: