Kruševački SNS: Novinarka je kriva jer je isprovocirala Gašića

"Snimak koji je preplavio društvene mreže karakteriše nekoliko ogromnih nelogičnosti. Nije praksa da se sa snimanjem otpočne dok se svi ne pripreme. Taj neformalni period se koristi da se oslobodi atmosfera"
96 pregleda 12 komentar(a)
Bratislav Gašić, Foto: Betaphoto
Bratislav Gašić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 09.12.2015. 14:54h

Novinarka Zlatija Labović, je "instruisana da isporvocira" Bratislava Gašića, dok je "tajkunsko-mafijaški lobi platio nekoliko miliona eura da se on skloni sa mjesta ministra odbrane", smatraju u kruševačkom odboru SNS-a.

"Snimak koji je preplavio društvene mreže karakteriše nekoliko ogromnih nelogičnosti. Nije praksa da se sa snimanjem otpočne dok se svi ne pripreme. Taj neformalni period se koristi da se oslobodi atmosfera. Zašto niko ne kaže da je gospođa Labović tako zauzela stav da su se i nejne kolege zapitale "Šta ova ovo radi?" - rekao je Ivan Manojlović, član savjeta za informisanje SNS u Kruševcu.

Manojlović je sugerisao da se pogleda na snimku i vidi "koliko je novinarka slobodnog prostora imala".

"Ona nije direktno isprvocirala ministra, ali bi voljeli da znamo kako se naziva takav stav u žurnalistici. Kako bi se vi osjećali da neko bude u tom položaju dok gledate pravo u kamere?", zapitao se Manojlović.

"Gašić nije upotrebio ni pogrdne reči, ni psovku. Nije čak upotrebio ni riječ „mrzim“ već „volim“. I on je čovek od krvi i mesa. Izvinuo joj se kao da je u najmanju ruku on rekao novinarki da klekne. Kao da ona svojim položajem nije sama ponizila profesiju", dodaju u SNS-u.

Bonus video: