Mladić koji je unio dron: Spremam iznenađenje za Vučića

Čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije su objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion. Međutim, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu koja glasi na njegovo ime za ovaj meč
16 komentar(a)
Ismail Morina, Foto: Screenshot (YouTube)
Ismail Morina, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 06.10.2015. 18:03h

Ismail Morina, državljanin Albanije koji je priznao da je upravljao dronom na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, najavio je da sprema iznenađenje na predstojećoj utakmici kvalifikacija za EP 2016. između dvije reprezentacije.

Čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije su objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion. Međutim, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu koja glasi na njegovo ime za ovaj meč.

Rekao je da sprema iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića, za koga se još ne zna da li će prisustvovati meča.

Dodao je da je spremio naočare za Vučića, aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

Utakmica u Beogradu odigrana u oktobru prošle godine prekinuta je pošto je doletio dron sa zastavom tzv. velike Albanije, a onda su na stadionu Partizana izbili incidenti. Morina je priznao da je upravljao dronom.

Prema najavama oko 1.500 policajaca će biti raspoređeno na i oko stadiona u Elbasanu, koji se nalazi 50 kilometara južno od Tirane.

Bonus video: