Beograd: Grupa mladića ubadala prolaznike u centru grada

"Policiji je oko 2.30 prijavljeno da grupa mladića napada prolaznike i da je više osoba povrijeđeno na uglu ulica Knez Mihailove i Obilićevog venca i Knez Mihailove i Rajićeve. Brzom i efikasnom akcijom osumnjičeni su odmah identifikovani i privedeni"
2 komentar(a)
Policija Srbije, Foto: RTS
Policija Srbije, Foto: RTS
Ažurirano: 09.08.2015. 11:08h

Pripadnici MUP-a uhapsili su trojicu sedamnaestogodišnjaka za koje se sumnja da su u toku noći u centru Beograda nožem uboli četiri osobe.

Mladići su povrijeđeni u odvojenim napadima u širem centru Beograda, rečeno je u Hitnoj pomoći.

"Policiji je oko 2.30 prijavljeno da grupa mladića napada prolaznike i da je više osoba povrijeđeno na uglu ulica Knez Mihailove i Obilićevog venca i Knez Mihailove i Rajićeve. Brzom i efikasnom akcijom osumnjičeni su odmah identifikovani i privedeni", navodi se u saopštenju.

Policija je dodala da je o slučaju obaviješten nadležni tužilac, a da će osumnjičeni biti saslušani u prisustvu roditelja.

Napadi su se dogodili oko tri sata poslije ponoći, a pretpostavlja se da su u pitanju nasumični napadi, rekla je Beti portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kod Brankovog mosta, u Ulici Luke Lazarevića, nožem je u zadnju natkoljenicu uboden mladić od 17 godina, dok je godinu dana stariji muškarac uboden u donji dio leđa.

Pet minuta kasnije, vjerovatno isti izvršilac nožem je povrijedio osamnaestogodišnjeg mladića na Platou kod Filozofskog fakulteta, takođe u nogu, dok je drugi mladić uspio da mu umakne.

Svi povrijeđeni su prebačeni u Urgentni centar na medicinsko zbrinjavanje.

Bonus video: