Niš: Novinar preminuo u policijskoj stanici

Naložena je obdukcija poslije koje će se znati tačan uzrok smrti i da li postoji uzročno-posljedična veze između smrtnog ishoda i tuče, napominju iz policije
2 komentar(a)
policija, Foto: Arhiva Vijesti
policija, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 17.06.2015. 20:08h

Novinar i građanski aktivista Valter Ismailović preminuo je u policijskoj ispostavi u Nišu tokom davanja iskaza poslije tuče u kojoj je učestvovalo više lica, javljaju srpski mediji.

Portal "Južne vesti" navodi da je Ismailović, koji je rođen 1972. godine, povrijeđen u tuči, da je bio novinar niškog "Siti radija"i RTV "Nišava", kao i da je bio aktivista u nevladinoj organizaciji "Ponos".

Sve se dogodilo 11. juna uveče, najprije je intervenisala policija po pozivu građana, a zatim su učesnici u tuči pozvani da daju izjave u policijskoj ispostavi, rekli su u Policijskoj upravi.

Tuča se dogodila oko 20,00 časova, a Valteru Ismailoviću je pozlilo oko 23 časa kada je intervenisala i ekipa Hitne pomoći, ali je on preminuo, rekli su u policiji.

Naložena je obdukcija poslije koje će se znati tačan uzrok smrti i da li postoji uzročno-posljedična veze između smrtnog ishoda i tuče, napominju iz policije.

Bonus video: