Šešelj: Neću detaljno o novoj operaciji, jer možda niko neće htjeti da me operiše

Predsjednik SRS je prenio mišljenje ljekara koji, kako je kazao, smatraju da su operisane izrasline na vilici "najvjerovatnije posljedica davne jake upale", ali da postoji i mogućnost njihove povezanosti sa osnovnom bolešću
1 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 08.05.2015. 11:22h

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da se osjeća odlično poslije hirurške intervencije u četvrtak i da je operacija bila uspješna.

Šešelj je u telefonskom razgovoru za agenciju Beta kazao da će u "ponedjeljak (ići) na posao".

Predsjednik SRS je prenio mišljenje ljekara koji, kako je kazao, smatraju da su operisane izrasline na vilici "najvjerovatnije posljedica davne jake upale", ali da postoji i mogućnost njihove povezanosti sa osnovnom bolešću.

Lider radikala boluje od karcinoma debelog crijeva.

"Kažu da je to malo vjerovatno i da se rijetko dešava da metastaza ide u sinuse" rekao je Šešelj i dodao da su snimci skenera pokazali i "dvoje izrasline na vratu koje se redovno prate".

Šešelj je najavio mogućnost još jedne operacije, dodajući da neće o tome detaljno informisati javnost, jer bi mogao da dođe u situaciju da "niko neće htjeti da ga operiše" zbog interesovanja medija.

"Novinari su ovog puta navalili na Klinički centar Srbije i na Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu. Nikom nije pao na pamet Stomatološki fakultet" rekao je Šešelj o lokaciji na kojoj je intervencija obavljena.

Šešelj je zbog karcinoma pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala kome se dobrovoljno predao u februaru 2003. godine.

Bonus video: