Zubin potok: Bačena bomba na parking stanice Kosovske policije

"Oštećena su četiri službena vozila", rekao je zamjenik komandira Kosovske policije za sjever Kosova Besim Hoti o napadu koji se dogodio oko 23 sata
3 komentar(a)
bomba, Foto: Shutterstock.com
bomba, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 14.04.2015. 09:02h

Nepoznata osoba bacila je kasno sinoć eksplozivnu napravu na parking policijske stanice u Zubinom Potoku, a u eksploziji, uprkos pričinjenoj materijalnoj šteti, nije bilo povrijeđenih.

"Oštećena su četiri službena vozila", rekao je zamjenik komandira Kosovske policije za sjever Kosova Besim Hoti o napadu koji se dogodio oko 23 sata.

On je dodao da je slučaj okarakterisan kao izazivanje opšte opasnosti i oštećenje pokretne imovine, a obaviještene su i istražne jedinice koje su obavile uviđaj.

Hoti je podsjetio da je to još jedan u nizu incidenata koji se od prošle nedjelje dešavaju na sjeveru Kosova i najavio da će Kosovska policija podići stepen bezbjednosti i preduzeti mjere kako bi našla počinioce.

U noći između petka i subote grupa Albanaca prešla je most na Ibru i nožem izbola Nikolu Saveljića (17) a sjutradan su pretučeni Albanci i Bošnjaci u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Dan kasnije prijavljen je nestanak albanskog mladića. Za njim tragaju pripadnici policije i vojnici Kfora koji pretražuju rijeku Ibar.

Bonus video: