Vučićević: Ipak nije Kolinda, snimci su lažni

"Ispalo je da nismo dovoljno informisani za ono što smo uradili i ja sam najveći krivac i snosiću svu odgovornost"
179 pregleda 81 komentar(a)
Dragan Vučićević, Foto: Screenshot (YouTube)
Dragan Vučićević, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.01.2015. 16:23h

Glavni i odgovorni urednik tabloida "Informer", Dragan Vučićević, danas je u "press centru" Tanjuga održao konferenciju za novinare na kojoj je demantovao istinitost fotografija i vijest o seks snimku hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kirtarović, koja je izašla na naslovnoj strani “Informera”.

Naime, "Informer" je objavio da je, navodno, došao u posjed seksi fotografija Kolinde Grabar Kitarović, koje im je dostavila hrvatska obavještajna služba.

"Kao što sam već najavio na društvenim mrežama, sazvao sam konferenciju da se izvinim srpskim i hrvatskim čitaocima, kao i predsjednici Hrvatske što smo objavili snimke koji su lažni. Samo ja sam kriv i niko drugi. Spreman sam da prihvatim svaku vrstu odgovornosti", rekao je Dragan Vučićević.

On je kazao da nije imao namjeru da nanese zlo hrvatskoj predsjednici, niti želi da vodi kampanju protiv nje.

"Ispalo je da nismo dovoljno informisani za ono što smo uradili i ja sam najveći krivac i snosiću svu odgovornost. Zaradu koju bude imao Informer od vikend izdanja uplatićemo u humanitarne svrhe. Možda će to biti za izbjegle iz Hrvatske, možda za nešto drugo…obavijestićemo vas koliko i gdje smo uplatili", poručio je Vučićević.

"Čuo sam komentare da treba uhapsiti mene i Informer. Ako me treba uhapsiti, prihvatiću i tu odgovornost", kazao je glavni urednik Informera.

Podsjećamo da je Vladimir Beba Popović koji važi za neformalnog savjetnika Mila Đukanovića za B92 prije nekoliko mjeseci rekao da je Informer u Srbiji pod kontrolom Vlade.

"Informer" je poznat po monstruoznim napadima na izvršnu direktoricu MANS-a Vanju Ćalović.

Ovakva pisanja "Informera" o Ćalović osudio je veliki broj NVO, kao i brojni ambasadori u Crnoj Gori, a po sadržini su bila slična pisanju "Informera" o Grabar-Kitarović.

Bonus video: