Beograd: Ognjanovići na sasušanju zbog bankovnih računa

1 komentar(a)
Nebojša Ognjanović, Ognjanovići, Foto: Blic.rs
Nebojša Ognjanović, Ognjanovići, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 26.12.2014. 14:16h

Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji pokojne Tijane, trenutno su na saslušanju u policiji, a kako piše Blic, odbili su poligrafsko testiranje.

Ognjanovići daju iskaz zbog sumnje da su izvršili prevaru i pranje novca prilikom prikupljanja humanitarne pomoći za transplataciju srca sedmogodišnje Tijane.

Bračni par je već davao iskaz u svojstvu građana u novembru 2013. godine, kada su naveli da imaju dva računa u "Komercijalnoj banci" i da nemaju više nijedan.

Oni trenutno odgovaraju na pitanja u vezi ova dva računa.

Tijani Ognjanović je otkriven je rijedak oblik restriktivne kardiomiopatije i od tada je liječena na Institutu za majku i dijete. Roditelji su u međuvremenu pokrenuli akciju prikupljanja novca za transplantaciju srca. Borba da Tijana dobije novo srce je probudila i pokrenula čitavu Srbiju i novac za odlazak u Hjuston je prikupljen.

Početkom aprila 2013. u pratnji roditelja Tijana je otputovala u Hjuston. Početkom jula Tijani je počelo da se pogoršava stanje. Operisana je i ljekari su joj ugradili i vještačku pumpu. Nažalost, u noći između ndošlo je do naglog otkazivanja organa i djevojčica je preminula.

Bonus video: