Šešelj: U novoj godini i nova vlast

Šešelj je najavio da će od 15. januara na svakoj konferenciji za novinare objelodanjivati afere o ministrima, a počeće od ministra zdravlja Zlatibora Lončara, a na spisku su i ministri Aleksandar Vulin, Ivica Dačić i Velimir Ilić
2 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 25.12.2014. 14:29h

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poželio je danas svim građanima Srbije da u Novoj godini dobiju i novu vlast, a najavio je i da će tokom 2015. godine objelodanjivati kriminalne afere u kojima su učestvovali, ili učestvuju aktuelni ministri.

"Svim građanima Srbije, cijelom srpskom narodu, želim srećnu Novu godinu, uz želju da ta godina bude godina konačne promjene vlasti u Srbiji, rušenja prozapadnog, izdajničkog režima i uspostavljanja novog patriotskog i radikalskog", kazao je Šešelj na konferenciji za novinare.

On je poručio da će ta borba biti teška, ali da su radikali jedini u stanju da sačuvaju srpske nacionalne interese, oporave privredu i uspostave blagostanje.

Šešelj je najavio da će od 15. januara na svakoj konferenciji za novinare objelodanjivati afere o ministrima, a počeće od ministra zdravlja Zlatibora Lončara, a na spisku su i ministri Aleksandar Vulin, Ivica Dačić i Velimir Ilić.

"Postoji čitav arsenal dokumenata o njihovim kriminalnim aferama", kazao je Šešelj, napomenuvši da nema ministra koji će biti pošteđen.

Šešelj je ukazao i na lošu medijsku situaciju u Srbiji, ocjenivši da su elektronski mediji, a naročitio oni lokalni, pod uticajem i aposolutnom kontrolom premijera Aleksandra Vučića.

Kao primjer, on je naveo leskovačku televiziju gdje su, kako je naveo, nakon zakazivanja njegovog gostovanje odmah reagovali Vučićevi saradnici i pozvali vlasnika televizije.

Šešelj je čestitao svim Srbima i pripadnicima svih nacionalnih manjina današnji Božić po gregorijanskom kalendaru, kao i nastupajući praznik prema starom - julijanskom kalendaru.

“Želimo da praznike proslave u miru, nažalost, ne možemo reći i blagostanju, jer danas, niko ne može da živi u blagostanju", kazao je Šešelj.

Bonus video: