Srbija: Prevrnuo se autobus, povrijeđeno devet osoba

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su na mjesto nesreće upućene dvije ljekarske ekipe koje su zbrinule šest lakše povrijeđenih ženskih osoba i da niko od njih nije u životnoj opasnosti
0 komentar(a)
Autobus, Foto: Shutterstock
Autobus, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.12.2014. 08:15h

Autobus Laste, koji je saobraćao na liniji 860 od Beograda do Obrenovca, prevrnuo se sinoć nakon 22 sata na izlasku iz Umke, a u udesu je povrijeđeno osmoro putnika i vozač autobusa.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su na mjesto nesreće upućene dvije ljekarske ekipe koje su zbrinule šest lakše povrijeđenih ženskih osoba i da niko od njih nije u životnoj opasnosti.

"Prva ljekarska ekipa prevezla je tri ženske osobe u Klinično bolnički centar Bežanijska kosa u Beogradu". Riječ je o ženskim osobama od oko 55, 30 i 26 godina, koje su bile bez vidljivih povreda, a sa tupim povredama glave, trbuha i grudnog koša, rekla je Macura Tanjugu.

Ona je dodala da je druga ljekarska ekipa prevezla u Urgentni centar u Beogradu još tri ženske osobe starosti od oko 60, 40 i 55 godina sa tupim povredama ramena, glave i kuka.

Macura je dodala da su neke od povrijeđenih putnika privatnim automobilima koji su tuda prolazili povezli do Doma zdravlja u Obrenovcu.

"Lastin" autobus prevrnuo se na izlasku iz Umke, kod prve stanice prema Obrenovcu, u mestu Duboko.

U Operativnon centru Ministarstva unutrašnjih poslova još nemaju informacija o uzrocima nezgode, a policija na licu mesta pretpostavlja da je do nezgode došlo uslijed tehničkog kvara vozila ili da je vozač iz drugog razloga izgubio kontrolu nad autobusom.

Bonus video: