ZA USVAJANJE ZAKONA

Demaći: Potrebno da u vladu Kosova uđe Haradinaj

"Bilo bi neophodno i dobro da u koaliciju uđe i ABK Ramuša Haradinaja kako bi se stvorila trojka Mustafa-Tači-Haradinaj i tako ne bi mislili da li imamo dovoljno glasova u skupštini koji će biti potrebni za budućnost Kosova i donešenje ne baš lakih zakona", rekao je Demaći
20 pregleda 0 komentar(a)
Ramuš Haradinaj, Foto: Betaphoto
Ramuš Haradinaj, Foto: Betaphoto
16.02.2019. 21:13h

Politički analitičar Adem Demaći smatra da je neophodno da u sastav nove vlade Kosova uđe i Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja.

Alijansa je potrebna kako bi u parlamentu postojala potrebna većina za usvajanje zakona važnih za budućnost Kosova, prenijeli su riječi Demaćija prištinski mediji.

"Bilo bi neophodno i dobro da u koaliciju uđe i ABK Ramuša Haradinaja kako bi se stvorila trojka Mustafa-Tači-Haradinaj i tako ne bi mislili da li imamo dovoljno glasova u skupštini koji će biti potrebni za budućnost Kosova i donešenje ne baš lakih zakona", rekao je Demaći. 

On je ocijenio i da je lider DSK Isa Mustafa nezavisno od njegove prošlosti učinio veliki politički preokret za dobrobit Kosova i da treba gledati šta će činiti sutra.