I Beograd dobija hotel "Hilton"

Sajt eKapija prenosi da će beogradski "Hilton" biti izgrađen na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina a da je investitor beogradska kompanija KMKM
115 pregleda 0 komentar(a)
Hilton, Foto: Reuters
Hilton, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.11.2014. 17:26h

Otprilike u isto vrijeme kada bude otvoren podgorički hotel "Hilton", objekat istog brenda počeće da se gradi u srpskoj prijestonici.

Sajt eKapija prenosi da će beogradski "Hilton" biti izgrađen na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina a da je investitor beogradska kompanija KMKM.

Predviđeno je da površina objekta na uglu dva "kralja" bude 17.250 m2, a na osam spratova biće smješteno oko 250 soba i apartmana.

Podgorički "Hilton Crna Gora" uveliko se gradi na lokaciji nekadašnjeg hotela "Crna Gora" u centru Podgorice, a otvaranje je predviđeno za sredinu naredne godine.

Vrijednost rekonstrukcije je oko 20 miliona eura, a dolazak svjetski priznatog hotelskog lanca u Podgoricu trebalo bi da doprinese poboljšanju turističke ponude.

Rekonstrukcija podrazumijeva povećanje smeštajnih kapaciteta, izgradnju zatvorenog bazena, spa centra, šoping centra i nekoliko kongresnih sala.

Modernizacijom hotela predviđena je i izgradnja podzemne etažne garaže sa kapacitetom od 165 parking mesta, kazina, velnes i fitnes centra.

Bonus video: