Zaposleni u Vladi u punoj brzini "škodom" naletio na Vučićev auto

"Tačno je da je automobil naletio na moj. Nisam povrijeđen i dobro se osjećam", rekao je Vučić
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 18.10.2014. 09:39h

Na službeni automobil u kome se nalazio predsjednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, juče je pri punoj brzini naletio auto marke "škoda superb", potvrđeno je Blicu.

"Škoda superb" izlazila je iz ulice koja vodi do ulaska u Hitnu pomoć VMA, a automobil Vučića išao Crnotravskom ulicom u smjeru ka Banjici, a kako se "škoda" nije zaustavila pri ulasku u raskrsnicu i kretala neprilagođenom brzinom od 50 kilometara na sat, došlo je do sudara, pišu Večernje novosti.

Vučić nije povrijeđen jer se kolona vozila iz pratnje kretala nešto sporije. On je potvrdio Novostima da je došlo do incidenta ali da on nije povrijeđen.

"Tačno je da je automobil naletio na moj. Nisam povrijeđen i dobro se osjećam", rekao je Vučić.

U obezbjeđenju premijera Srbije su pripadnici Vojske Srbije iz jedinica "Kobre" pa je uviđaj obavila vojna policija, a u istragu incidenta uključeni su i drugi organi.

Vozaču "škode" je urađen alko-test i uzeta krv na analizu, a dao je i izjavu nadležnim organima.

"Škoda superb" je, navode Novosti, u vlasništvu Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije, u kojoj je i vozač vozila zaposlen.

U trenutku udesa, kompletna Crnotravska ulica je bila pod posebnim policijskim obezbjeđenjem, jer je unaprijed najavljen prolazak Vučića i njegove pratnje i na samoj raskrsnici, u trenutku sudara, bilo je raspoređeno sedam saobraćajaca.

Istraga o udesu vodi se u najstrožoj tajnosti.

Bonus video: