Po naredbi Vučića: Ostavke više od 200 naprednjaka na duple funkcije

"Utvrdili smo tačno ko obavlja višak položaja, obavijestili smo ih sve da podnesu ostavke i većina je to ispoštovala. Rijetki koji to nisu učinili imaju rok do sjednice Izvršnog odbora. Ako to ne učine, moraćemo da pokrenemo i disciplinski postupak", rekao je Nikolić
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta/AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.10.2014. 06:58h

Više od 200 članova Srpske napredne stranke (SNS) podnijelo je ostavke na duple funkcije koje su obavljali, pišu "Večernje novosti".

Prema informacijama beogradskog dnevnika, ogromna većina naprednjačkih funkcionera iz cijele Srbije poslušala je zahtjev lidera SNS-a Aleksandra Vučića da se odreknu viška položaja i da zadrže samo jednu funkciju.

Samo tri člana SNS nisu poslušala instrukciju vrha stranke i prema njima će vjerovatno naredne sedmice biti pokrenut disciplinski postupak koji može da bude okončan i isključenjem iz stranke, pišu "Novosti".

Predsjednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić potvrdio je za "Novosti" da se posao sa duplim funkcijama privodi kraju.

"Utvrdili smo tačno ko obavlja višak položaja, obavijestili smo ih sve da podnesu ostavke i većina je to ispoštovala. Rijetki koji to nisu učinili imaju rok do sjednice Izvršnog odbora. Ako to ne učine, moraćemo da pokrenemo i disciplinski postupak", rekao je Nikolić.

Bonus video: