Direktor Srbijaga skočiće sa mosta ako se ne nastavi njegova gradnja

"Ako mi ne dozvole da skočim s mosta, skočiću sa čamca, a to je, iskren da budem, mnogo bezbjednije. Ali, uradiću sve da skrenem pažnju na to da se na mostu ne radi ništa", poručio je Bajatović
95 pregleda 1 komentar(a)
Dušan Bajatović, Foto: Beta/AP
Dušan Bajatović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.09.2014. 07:52h

Direktor preduzeća Srbijagas, Dušan Bajatović, saopštio je da će skočiti sa Žeželjevog mosta ukoliko uskoro ne bude nastavljena njegova izgradnja.

Bajatović je u Novom Sadu rekao da bi svi, ukoliko prave izazove, trebalo da ih usmjere tako da oni budu korisni za građane.

"Ako mi ne dozvole da skočim s mosta, skočiću sa čamca, a to je, iskren da budem, mnogo bezbjednije. Ali, uradiću sve da skrenem pažnju na to da se na mostu ne radi ništa", poručio je Bajatović.

On je podsjetio da je odgovorio na izazov ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović da svi direktori javnih preduzeća dobrovoljno daju krv.

"Došao sam da dam krv. Tamo je bilo više od 400 studenata koji su isto čekali na red da to učine, a ja sam došao sam i pratile su me kamere kao da sam mečka Božana", rekao je Bajatović, prenose Večernje novosti.

On je dodao da izazove poput "Čedinog posipanja ledom njegovog biračkog tijela" ne treba raditi u svrhu samoreklamiranja.

"Šta, treba li ja sada da se zalijem ledom, da biste me vi slikali? O mnogim ljudima se ne piše i ne slikaju se, a oni to svojim radom itekako zaslužuju", rekao je Bajatović.

Govoreći o Žeželjevom mostu Bajatović je kazao da će "stvarno skočiti sa njega" ukoliko radovi uskoro ne počnu.

On je pojasnio da je dobio uveravanja da će ti radovi uskoro početi.

Bonus video: