Dok se Srbija borila sa poplavama, Nikolić je mirno pekao rakiju?

"U subotu je od ranog jutra pekao rakiju tomovaču, a u nedjelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste"
3 komentar(a)
Tomislav Nikolić, Foto: Beta/AP
Tomislav Nikolić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.05.2014. 07:59h

Dok je proteklog vikenda Srbiju potapao nezapamćeni vodeni val, predsjednik države Tomislav Nikolić navodno je vrijeme kratio u mjestu Bajčetina u Šumadiji gdje je, kako piše Blic, pekao rakiju.

Srpski dnevnik dodaje da Nikolić svoje vikend aktivnosti želi da sakrije od javnosti. Jedan od Nikolićevih saradnika tvrdi da je šef države u Bajčetinu stigao još u petak poslijepodne.

"U subotu je od ranog jutra pekao rakiju tomovaču, a u nedjelju je bilo posebno slavlje jer je imao neke vrlo važne goste. Ražanj se pušio tokom čitavog jutra", navodi Blicov izvor.

Savjetnicu predsjednika Stanislavu Pak pitali su gdje je predsjednik bio prošlog vikenda i šta je radio.

"Vaša pitanja nastavak su kampanje protiv predsjednika, koju vodite čak i u vrijeme katastrofalne nesreće koja je pogodila Srbiju. Predsjednik je u subotu bio u diplomatskoj komunikaciji sa šefovima država Slovenije, RS, Bjelorusije i Azerbejdžana. Istovremeno je koordinirao aktivnosti oko prikupljanja humanitarne pomoći ugroženim područjima. Pomoć je ugroženima stigla u ponedjeljak u vidu 27 šlepera ukupne vrijednosti veće od 400.000 eura. A u utorak je stigla pomoć iz Azerbejdžana kao realizacija dogovora dva predsjednika. U nedjelju je predsjednik bio domaćin najbližem saradniku šeika koji je obećao pomoć od 10 miliona eura", navodi se u odgovoru iz kabineta Nikolića.

Bonus video: